HR-Radiatorfolie Tonzon

Slimme radiatorfolie doet onzichtbaar zijn werk

Erkerwoning uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Bij koud weer kun je met een thermografische camera zien waar de radiator staat wanneer de achterzijde niet is afgeschermd met TONZON HR-radiatorfolie.

Zoals de naam al zegt, straalt een radiator  warmte uit, maar helaas niet alleen naar de kamer maar ook naar de muur daarachter. Dat is jammer want veel warmte verdwijnt zo onbenut door de muur. TONZON is de uitvinder van een type radiatorfolie die achter op de radiator zelf kan worden geplakt (in plaats van op de muur zoals vroeger). Deze TONZON HR radiatorfolie doet dus onzichtbaar zijn werk en is  effectiever dan de oude folie die op de muur moest. Dat maakt dat de toepassing ook bijzonder geschikt voor kantoren, scholen en overheidsgebouwen. Bekijk het onderstaande filmpje en zie hoe eenvoudig het aanbrengen gaat. Het filmpje gaat over in een infraroodfilmpje dat laat zien wat het effect is op de achtergelegen muur wanneer slechts een deel van de radiator van HR-folie wordt voorzien. Dit effect kunt u overigens ook met uw blote hand voelen door eerst een deel van de radiator te beplakken. Het duurt niet lang voordat je met je blote hand kunt voelen dat de muur daarachter niet meer wordt opgewarmd.

Snel geld verdienen en het klimaat sparen, kun je met TONZON HR-Radiatorfolie

Bij een slecht geïsoleerde muur heeft u de TONZON radiatorfolie super snel terugverdiend. MilieuCentraal gaat uit van een besparing van 10 m³ gas per m²Ook bij een goed geïsoleerde muur is het nog steeds  zeer rendabel, dankzij de lage verkoopprijs van de TONZON-folie. Voor zover bekend is deze Nederlandse uitvinding het is de meest klimaateffectieve product ter wereld: De energie die nodig is voor de grondstoffen,  de productie, het transport en de montage bedraagt circa 0,1 m3 gas terwijl u  jaarlijks een veelvoud bespaart.