4 Redenen om te isoleren in de Zomer

Wanneer het zonnetje schijnt en de ramen weer de hele dag open kunnen staan, is isolatie vaak het laatste waar we aan denken. We kunnen ons bijna niet meer voorstellen hoe koud het op winterse dagen is. Toch is de zomer de tijd om je huis te isoleren. We hebben 4 belangrijke voordelen voor u op een rij gezet… 

  1. Kortere wachttijden

In de winter wil iedereen massaal zijn woning isoleren en het liefst zo snel mogelijk. Deze periode is echter ook het drukst waardoor de wachttijden om aan de beurt te komen oplopen. In de zomer – wanneer iedereen minder bezig is met woningisolatie – heeft u meer kans om snel aan de beurt te zijn. 

  1. Direct energiebesparing in het najaar

Wanneer u de woning in de lente of zomer isoleert dan start u direct met besparen op de energierekening in het najaar. Binnen blijft het behaaglijker en de verwarming kan langer uitblijven. In de winter blijft de gestookte warmte door de isolatie beter in huis hangen, waardoor je minder energie verbruikt. Dit betekent een flinke besparing op je energierekening.

  1. Minder kans op problemen

In de wintermaanden maken de omstandigheden het soms moeilijker om te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan water in de kruipruimte. Er moeten dan eerst maatregelen worden getroffen, die mogelijk extra kosten met zich meebrengen. In de zomer kunnen vrijwel alle isolatiewerkzaamheden, zonder aanvullende maatregelen worden uitgevoerd.

  1. Korting op isolatie

We bieden een aantrekkelijke korting tijdens de ikwilmijnvloerisolatie.nl zomeractie. Kijk hier voor de voorwaarden. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie-afspraak en offerte.