Uw Duurzame Isolatiepartner in Regio Utrecht

Ontmoet Ikwilmijnvloerisoleren: Uw Duurzame Isolatiepartner

Bij Ikwilmijnvloerisoleren, een dynamische en kleinschalige onderneming, ligt onze passie in het verduurzamen van woningen. Onze reis begon jaren terug toen we, geconfronteerd met de kou in ons eigen huis, besloten om actie te ondernemen. Door onze woning te isoleren, transformeerden we het in een bastion van comfort en warmte. Deze persoonlijke overwinning inspireerde ons om Ikwilmijnvloerisoleren op te richten, met als doel ook uw woning duurzamer en comfortabeler te maken.

Over ons

Waarom Isolatie De Eerste Stap Is Naar Verduurzaming

We geloven sterk dat de eerste stap in het verduurzamen van een woning begint bij het minimaliseren van warmteverlies. Dit leidt niet alleen tot een lager gas- en energieverbruik maar maakt ook de weg vrij voor verdere duurzame investeringen zoals zonnepanelen of warmtepomp. Onze samenwerking met vooraanstaande regionale isolatiebedrijven en initiatieven, zoals EnergieRijk Houten en Jouw Huis Slimmer, stelt ons in staat om met expertise en snelheid service te verlenen.

Duurzaamheid in Elk Facet van Ons Bedrijf

Duurzaam ondernemen is voor ons niet enkel een keuze , het is de kern van ons bestaan. We geven de voorkeur aan de fiets (in Houten) voor onze klussen, wat onze CO2-voetafdruk vermindert en bijdraagt aan een gezondere planeet. In situaties waar een voertuig onmisbaar is gebruiken we ons busje of  werken we samen met collega-installatiebedrijven in die buurt. Deze duurzaamheidsprincipes zijn niet alleen goed voor de aarde maar ook voor uw portemonnee, zoals u zult zien in onze scherp geprijsde offertes.

Subsidie-Proof Isolatie

Als een Subsidie-proof bedrijf garanderen wij dat u na de installatie van uw vloer- of dakisolatie alle benodigde documentatie ontvangt voor een succesvolle landelijke subsidieaanvraag. Uw tevredenheid en gemak staan voorop; u hoeft alleen online uw aanvraag in te dienen.

Over ons

Onze Beloften aan U

  • Klanttevredenheid: Uw tevredenheid is onze prioriteit. We streven ernaar om nauw aan te sluiten bij uw wensen en behoeften.
  • Milieubewust: Duurzaamheid is ons leidmotief. We minimaliseren onze impact op het milieu door lokaal te werken en waar mogelijk de fiets te gebruiken, met bijna CO2-neutrale projecten in Houten.
  • Expertise: Onze professionals zijn intern opgeleid en gecertificeerd, wat zorgt voor isolatiewerk van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Over ons

Vestiging

We zijn gevestigd in Houten en werken vanwege de afstand vooral in de regio Utrecht. Duurzaamheid staat centraal.