Dakisolatie

Diensten

De voordelen van dakisolatie

– U verliest minder warmte via het dak

– Hierdoor bespaart u op uw energierekening
U creëert extra woonruimte

– Subsidiemogelijkheden via overheid en/of uw gemeente

Wilt u uw dak isoleren?

Bent u van plan om uw dak te isoleren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Heeft u nog vragen over dakisolatie of iets anders? Neem dan contact met ons op. We zullen u zo snel mogelijk te woord staan!

Diensten

Dak isoleren?

Dakisolatie is erg belangrijk, want gemiddeld gaat zo’n 25% tot 30% van de warmte in een huis verloren via het dak. Door het aanbrengen van dakisolatie houdt u de warmte in uw huis wat zorgt voor een warmere en aangenamere woning in de winter en een koudere in de zomer. Voor dakisolatie gebruiken we platen zacht/hard of folies. Deze zijn beiden even effectief in thermisch isolatie. De verschillen zitten meer in de eigenschappen van de producten, milieubelasting en de prijs. Natuurlijke producten zoals houtwol en steenwol hebben naast hun goede thermische isolatie eigenschappen ook goede geluidsisolerende eigenschappen.
Als u bijvoorbeeld niet veel ruimte hebt zou u voor PIR-platen kunnen kiezen.

Kosten dakisolatie

In Nederland zijn er verschillende types daken.. Vandaar dat de kosten per dakisolatie variëren. Dit heeft te maken met de manier waarop uw dak gebouwd is, hoe u uw dak wilt isoleren en welk isolatiemateriaal u daarvoor kiest. Wij adviseren u graag en stellen uw wensen voorop. Bekijk hier of u ook in aanmerking komt voor de landelijke subsidie (subsidie pagina)