Ook comfortabeler wonen?

Ikwilmijnvloerisoleren is gecertificeerd in vloer- en dakisolatie en maakt uw huis duurzamer. 

isolatie specialist in regio Utrecht
Actiefoto2

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Over ons

Wie zijn wij

Ikwilmijnvloerisoleren is een kleinschalig bedrijf dat gepassioneerd is om woningen te verduurzamen. Jaren geleden hadden we zelf last van kou thuis, waarop we besloten ons huis te isoleren en comfortabeler te maken, en het is gelukt. Toen hebben we besloten te starten met ons eigen bedrijf zodat ook anderen duurzamer en comfortabeler kunnen wonen. De eerste stap van verduurzamen is warmteverlies tegengaan waardoor het gas- en energieverbruik afneemt. Pas daarna kan gekeken worden naar andere investeringen zoals bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp noodzakelijk zijn. We werken nauw samen met andere regionale isolatiebedrijven en -initiatieven zoals EnergieRijk Houten en Jouw Huis Slimmer. ‘Door dicht bij huis te werken hebben we goede kennis van de woningbouw en kunnen we snel service verlenen. Verder maken we graag duurzame keuzes, ook bij het ondernemen, en doen we onze klussen zo veel mogelijk met de fiets.

Dakisolatie

Vloerisolatie

Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis?

Als particulier kunt u vanaf 1 januari 2021 een subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een subsidie aanvragen. U kunt ook geld lenen met de Nationaal Warmte Fonds (Energiebespaarlening.nl) om uw huis te isoleren.

Recensies

Susan Claessens
Susan Claessens
Lees verder
Gisteren onze vloer laten isoleren via Ikwilmijnvloerisoleren.nl Kan ik iedereen aanraden. Super vriendelijk, snel en heel netjes werk. Dus heb je nog mooie ambities voor het komende jaar om je huis te verduurzamen: dit is een aanrader.
Nico Slob
Nico Slob
Lees verder
Vriendelijke gedreven mensen.
Maarten Giezen
Maarten Giezen
Lees verder
Goede uitleg bij het uitwerken van de offerte. Vervolgens levert Taha netjes volgens afspraak en voert de werkzaamheden goed en schoon uit. Gaat goed in overleg bij bijzonderheden en denkt daarin mee. Zeer prettige ervaring!
Mark Huppertz
Mark Huppertz
Lees verder
Na de aanvraag voor een offerte, kwam Taha langs om de kruipruimte en vloer te inspecteren. Offerte ontvangen en en de werkzaamheden laten uitvoeren. Twee heren hebben dit snel en vakkundig uitgevoerd. Ik merk het verschil. De vloer is veel minder koud.
Vorige
Volgende

Contact

Contact informatie

Isolatieadvies nodig?
Neem contact met ons op en onze vakmensen sturen u vrijblijvend een offerte toe.

Terugbelafspraak maken?
Vul dan onderstaand contactformulier in. Een medewerker neemt zo snel mogelijk contact met u op.