Over ons

Over ons

Wie zijn wij

Ikwilmijnvloerisoleren is een kleinschalig bedrijf dat gepassioneerd is om woningen te
verduurzamen. Jaren geleden hadden we zelf last van kou thuis, waarop we besloten ons huis te isoleren en comfortabeler te maken, en het is gelukt. Toen hebben we besloten te starten met ons eigen bedrijf zodat ook anderen duurzamer en comfortabeler kunnen wonen. De eerste stap van verduurzamen is warmteverlies tegengaan waardoor het gas- en energieverbruik afneemt. Pas daarna kan gekeken worden naar andere investeringen zoals bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp noodzakelijk zijn.
We werken nauw samen met andere regionale isolatiebedrijven en -initiatieven zoals EnergieRijk Houten en Jouw Huis Slimmer. ‘Door dicht bij huis te werken hebben we goede kennis van de woningbouw en kunnen we snel service verlenen. Verder maken we graag
duurzame keuzes, ook bij het ondernemen, en doen we onze klussen zo veel mogelijk met de fiets.

Over ons

Ikwilmijnvloerisoleren

Heb ik toch een keer een auto nodig dan regelen we dat met collega-installatiebedrijven of via de verhuur van een wagen. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor de vaste lasten, en dat is terug te zien in de offertes. We zijn een team van gepassioneerde mensen, die erop uittrekt om duurzaam te isoleren.

We zijn een Subsidie-proof bedrijf dat zeggen dat u na de installatie van uw vloer- of dakisolatie van ons nodige documenten voor uw landelijke subsidieaanvraag krijgt. Dus u
hoeft allen maar online aanvraag te doen.

Waar wij voor staan

– U als klant staat bij ons op nummer één. We vinden klanttevredenheid ontzettend belangrijk en willen graag aansluiten bij de behoeften van de klant.

– We willen zo min mogelijk het milieu belasten en daarom staat duurzaamheid hoog in ons vaandel. In dit kader gebruiken we zo veel mogelijk de fiets en opereren in de regio Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Bunnik en Houten. Bij isolatie-aanvragen uit Houten werken we bijna CO2-neutraal. Een ander duurzaam aspect van ons werk is dat we vooraf het isolatiemateriaal selecteren op duurzaamheid, kwaliteit en milieuvriendelijkheid.

– We leiden onze vakmensen zelf op door middel van een gedegen opleiding.

– Onze isolaties zijn beoordeeld door een onafhankelijke partij en dit heeft geleid tot certificering voor volledige dak- en vloerisolatie. Dat houdt tevens in dat onze medewerkers zich houden aan de vereisten die de certificatie met zich meebrengt. U kunt bij ons rekenen op een duurzame en kwalitatieve isolatie.

Over ons

Klantenkring

Momenteel richten we ons vooral op particulieren. Ook bouwen we ervaring op in de samenwerking met lokale initiatieven zoals EnergieRijk Houten bij het verduurzamen van woningen. In de toekomst willen we graag woningcorporaties helpen bij het isoleren van woningen.

We zijn een Subsidie-proof bedrijf dat zeggen dat u na de installatie van uw vloer- of dakisolatie van ons nodige documenten voor uw landelijke subsidieaanvraag krijgt. Dus u
hoeft allen maar online aanvraag te doen.

Over ons

Vestiging

We zijn gevestigd in Houten en werken vanwege de afstand vooral in de regio Utrecht. Duurzaamheid staat centraal.