Vloerisolatie

Diensten

De voordelen van vloerisolatie

– U verliest minder warmte via de vloer

– Uw vloer blijft langer warm

– Besparing op uw energierekening

– Subsidiemogelijkheden via overheid en/of uw gemeente

Wilt u uw vloer isoleren?

Bent u van plan om uw vloer te isoleren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Heeft u nog vragen over vloerisolatie of iets anders? Neem dan contact met ons op. We zullen u zo snel mogelijk te woord staan!

Diensten

Vloer isoleren

Uw vloer is op drie manieren te isoleren: vanuit de kruipruimte, kelder of van bovenaf. Voor een kruipruimte of kelder geldt echter wel dat er een toegangsluik moet zijn, waardoor onze vakmensen in uw kruipruimte komen. De kruipruimte zelf moet hoger dan 40 centimeter zijn.
De isolatie van uw vloer realiseren we met isolatie folies (bijv. Tonzon of PIF). Isolatiefolies hebben uitstekende isolatie eigenschappen en zijn erg duurzaam. Tonzon bijvoorbeeld kan zelfs met een bakfiets vervoerd worden. Duurzamer kan het niet. Voor de isolatie van bovenaf leggen we isolatiemateriaal op het beton of hout. Welk isolatiemateriaal we bij uw isolatie gebruiken, is afhankelijk van het type vloer in uw woning.

Kosten vloerisolatie

Dit is uiteraard afhankelijk van het type isolatie en het isolatiemateriaal. We kunnen ook uw kelderplafond isoleren om alle kou vanuit de vloer uit te bannen. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.
Bekijk hier of u ook in aanmerking komt voor de landelijke subsidie (subsidie pagina)