Example vloer project

Projecten

Welkom op Onze Projectshowcase Pagina: Een Etalage van Isolatie-Expertise

Bij Ikwilmijnvloerisoleren specialiseren we ons in het transformeren van woningen en gebouwen door middel van hoogwaardige isolatie. Onze projectshowcase biedt een unieke blik op de diversiteit en de effectiviteit van onze isolatiediensten, variërend van wandisolatie, vloerisolatie, dakisolatie tot aan pijpisolatie. Elk project dat we ondernemen, is een toonbeeld van ons vakmanschap en onze toewijding aan duurzaamheid en comfort.

Transformatie met Gutex Thermoflex Dakisolatie

Maak van Uw Zolder de Ultieme Comfortzone

Bij Ikwilmijnvloerisoleren zijn we trots op ons vermogen om elk huis te transformeren in een bastion van comfort en efficiëntie. Onze meest recente projectshowcase illustreert de magie van Gutex Thermoflex houtwol dakisolatie, een oplossing die esthetiek naadloos combineert met functionaliteit.Waarom Kiezen voor Gutex Thermoflex?

  • Superieure Isolatie: Gutex Thermoflex biedt een ongeëvenaarde thermische isolatie, houdt uw zolder warm in de winter en koel in de zomer.
  • Duurzaam en Natuurlijk: Gemaakt van hernieuwbare houtvezels, biedt Gutex Thermoflex een milieuvriendelijke isolatieoptie die bijdraagt aan een gezonder woonmilieu.
  • Flexibel en Veelzijdig: De flexibiliteit van Gutex Thermoflex maakt het mogelijk om elke hoek en kier nauwkeurig te isoleren, wat zorgt voor een naadloze afwerking.

Foto 2 Zolderisolatie Dampremmende folie

Na het installeren van de regelwerk en de isolatie is het nu tijd om de dampremmendefolie van Intello Pro-clima aan te brengen. Deze folie zorgt voor een natuurlijke vocht transport zonder onnodige risico’s voor dakbeschot.

Foto 3 Isolatiemateriaal

Op deze foto ziet u de afwerking van de dakisolatie. Deze woning eigenaar heeft voor gipsplaten gekozen, dit kan natuurlijk met andere producten zoals Obs- of multiplexplaten.

Foto 4 Vloerislatie met Tonzon thermokussens

Bij deze woning was de funderingsmuren heel erg nat, na het aanbrengen van bodemfolie
van Tonzon werd alles kurkdroog; funderingsmuren, leidingen en ophangbeugels.

Foto 5 Installatie Tonzon

Hier wordt Tonzon bevestigd tegen betonnen vloer. Na de installatie van deze kussens van
Tonzon krijgt deze woning Rd 4,8 m2K/W isolatie waarde.

Foto 6: Vloerisolatie van al geïsoleerd uit 1992(met EPS) woning

Deze woning is al vanuit de bouw geisoleerd (1992). Na de installatie gaat de isolatiewaarde
flink omhoog.

Al onze projectfoto's